Інфо

Вітаємо на блозі «Вікі: медіа і технології».

З червня 2018 блог підтримується ГО «Творча еліта України». Блог започаткував Юрій Пероганич, ініціатор створення і засновник ГО «Вікімедіа Україна» та ГО «Творча еліта України».

На блозі публікується інформація про динаміку розвитку вікі-проектів Фонду Вікімедіа, новини з ГО «Творча еліта Україна», що стосується розвитку вільних знань, Фонду Вікімедіа, відділень фонду в інших країнах, передруковуються найцікавіші публікації з інших медіа, і цікавинки з самої Вікіпедії.

Фонд Вікімедіа – неприбуткова організація, зареєстрована в США, місія якої у сприянні вільному поширенні знань. Фонд технічно і організаційно підтримує Вікіпедію, Вікісловник та інші споріднені проекти. Детальніше http://wikimediafoundation.org

Блог містить як офіційні повідомлення ГО «Творча еліта Україна», так і публікації від редакторів Вікіпедії . ГО «Творча еліта Україна» не обов’язково поділяє думку авторів матеріалів, розміщених у блозі. Матеріали (ресурси, інформація, фото, відео, аудіо, тощо), розміщені у блозі, взяті з відкритих джерел або надіслані відвідувачами блогу.

Усі матеріали у цьому блозі захищені авторськими правами, торговими марками, патентами, законами про інтелектуальну власність та іншими відповідними українськими нормативними актами та міжнародними угодами.

Вказаний захист стосується усіх текстів, зображень, мультимедійних матеріалів, програмних кодів, інформаційних / рекламних матеріалів та інших об’єктів авторського права, що містяться на порталі.

Офіційні тексти у цьому блозі, опубліковані від імені ГО «Творча еліта Україна» чи від імені прес-служби ГО «Творча еліта Україна» доступні на умовах ліцензії Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах, якщо в конкретній публікації не зазначено інакше..

Заборонене комерційне використання матеріалів порталу без письмового дозволу авторів (правовласників) матеріалів. Виняток становлять матеріали, які є у суспільному надбанні, або ті, що опубліковані на умовах ліцензії Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах.

ГО «Творча еліта Україна» не несе відповідальності за використання матеріалів, доступних у блозі. Всі матеріали розміщені виключно в ознайомлювальних цілях.

ГО «Творча еліта Україна» не несе відповідальності за можливі наслідки використання  матеріалів і посилань, розташованих у блозі, в цілях, заборонених законами України. Користувачі несуть самостійну відповідальність за порядок використання і розповсюдження матеріалів блогу згідно з місцевим законодавством своєї країни мешкання.

Всі права на графічні, текстові, звукові і інші матеріали, представлені у блозі, належать їх законним власникам.

Якщо Ви є автором матеріалів або володарем авторських прав на нього, але Ваше авторство не було вказане або Ви заперечуєте проти його використання у блозі — будь ласка зв’яжіться з адміністратором сайту.

У блозі не розміщуються матеріали що порушують чинне законодавство, а також матеріали порнографічного змісту.

Ні за яких умов і обставин відповідальність за наслідки, які прямо або побічно спричинило за собою використання інформації або посилань, розміщених у блозі , не може покладатися на Юрія Пероганича, ГО «Творча еліта Україна»і бути підставою для їх судового переслідування.

В якості зображення заголовка сайту використано частину зображення, що міститься у файлі, опублікованому за адресою https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wikipedia_Michelangelo.JPG на умовах ліцензії Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах.