Презентація Вікіпедії на форумі «Індустрія інформаційних технологій»

21 вересня 2012 року українська Вікіпедія та «Вікімедіа Україна» були презентовані в рамках форуму «Індустрія інформаційних технологій» , що проходив у виставковому центрі Експодонбас у Донецьку.

Виступ редакторів Вікіпедії  професора ДонНТУ Володимира Білецького та члена правління ВМУА Анатолія Луцюка викликав зацікавлення слухачів, в т.ч. представників Донецької облдержадміністрації.

Від голови прес-служби Донецької облдержадміністрації надійшла пропозиції щодо подальшої співпраці з ГО Вікімедіа-Україна.

Текст презентації

About yakudzawiki

Адміністратор і бюрократ української Вікіпедії
Опубліковано у Конференції, Проекти з партнерами, Публічні заходи | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

4 Responses to Презентація Вікіпедії на форумі «Індустрія інформаційних технологій»

  1. Shao коментує:

    Подивився на презентацію. Звичайно, приємно, що на ст. 18 – текст моєї статті. Але ж це аж ніяк не “повідомлення про моє дослідження”: я писав це як реферат, спираючись на вже опубліковану літературу. До речі, і правилам Вікіпедії “повідомлення про дослідження” протирічить, наскільки розумію. То ж – не варто було ставити такий заголовок.

    Подобається

    • yakudzawiki коментує:

      У доповіді це прозвучало як “літературний огляд”. Зрештою, літературний огляд це також наукове дослідження. Я навів цей приклад після того, як Дядько Ігор написав нещодавно десь у кнайпі, що на його думку, цей огляд можна було опублікувати замість Вікіпедії в україномовному науковому журналі.

      Подобається

  2. Shao коментує:

    До речі, а які саме пропозиції про співпрацю надійшли? Може, нададуть для використання статистичні відомості?

    Подобається

Залишити коментар